EMILYSLIV

ATT SE SIG SJÄLV I EN MINI-VERSION

Inlägget är i samarbete med My little ponySom alltid krävs det ett bad efter middagen hos oss med mina två små grisar, de ville bada ute i poolen men tycker allt det är lite för kallt på kvällarna så vi kompromissade och de fick ha badkläder i badkaret, man får välja sina strider som mamma, haha! 😉
Noelia, jag ser mig själv så himla mycket i henne, inte bara det att hon är väldigt lik mig utseendemässigt från när jag var liten utan också i hennes personlighetsdrag. Hon älskar att organisera saker precis som jag. Radar alltid upp sina leksaker, man kan hitta rader av olika saker i huset där hon har varit framme. Denna gång i badkaret var det hästparad med alla My little pony hästarna. 😉 Hon har världens bästa minne, glömmer aldrig vart hon lagt något (och då kan det vara gömt på de allra mest konstiga platserna). Jag har också alltid haft väldigt bra minne och koll på mina saker. Sen är hon väldigt envis också – en stark sak vi har gemensamt, men det kommer man långt med! 😉 haha.
DSC_0305Sen lillasyster Junielle då, som ofta kommer och river allt som storasyster byggt upp haha. Arg som ett bi kan hon bli men ändå leker dem så himla fint tillsammans mellan bråken – riktig syskonkärlek. Det är någonting jag försöker lära barnen, att dela med sig och låna ut sina saker, precis som man vill låna någon annans saker en annan gång, det måste man kunna för att vara en god vän och syster.

Precis som jag och min syster lekte med My little ponys och dockor när vi var små, så gör mina döttrar det tillsammans nu. Det ska även tilläggas att jag, storasyster, var väldigt mycket mer ordningssam när vi växte upp än min lillasyster och det speglar verkligen av sig i mina barn, haha. Det är verkligen kärlek ändå och något så speciellt att se sig själv i en liten version! 🙂DSC_0313Borsta håret på hästarna och sätta i hårspännen, sådana här småsaker kan få Noelia att sitta still i timmar… hon var ett russin när jag till slut fick dra upp henne ur badet då det var dags för läggdags, haha!

Önskar dig en fin morsdag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats