EMILYSLIV

VIP-PREMIÄREN AV LEOS NYA LEKLAND!

DSC_0803I onsdags var vi iväg på vip-premiären av nya Leos lekland som sedan öppnade för allmänheten i Kungens kurva i fredags. Wow vilket lekland, så fräscht och bra planerat. Leos lekland tycker jag är bland de bästa leklanden men vi har haft så himla långt till alla så perfekt nu när det finns ett i alla fall inte allt för långt bort! 🙂DSC_0813 DSC_0817 DSC_0828 DSC_0838Tjejerna gick bananas och lekte lekte lekte, vi var faktiskt sist kvar av alla, det måste väl vara bra betyg! 😉DSC_0840 DSC_0850Middagspaus. 🙂 Förvånansvärt bra mat för att vara ett lekland måste jag ändå säga!DSC_0853 DSC_0861 DSC_0878 DSC_0886Mina älskade små tjejer, det viktigaste i livet, även om de ikväll drivit mig litegrann till vansinne. 😉 Junielle gnällde och skrek i flera timmar ikväll och ville allt annat än sova och Noelia som har sin fruktansvärda nattskräck, så hemskt är det verkligen! 🙁 Nu ska jag försöka städa upp lite här hemma innan jag själv däckar i ren utmattning. 🙂

Natti natti!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Åh vår äldsta på 3 år har också haft mycket nattskräck! Det är verkligen hemskt, för alla! I höstas hade hon i stort sett varje natt , men tack och lov har det avtagit något efter årsskiftet.. Lider med er.
    Har också fått det tipset som du fått att väcka en stund innan. Vi har inte vågat oss på det fullt ut. När dem väl sover vill jag bara själv lägga huvudet på kudden , haha. Men vi ska nog också prova den metoden om (eller när) det blir värre igen. Bamsekramar!

  2. Sofie

    Oftast har lekland så dålig med, precis som många nöjesparker. Så kul med ett som har lite nyttigare mat, för det behövs att kunna fylla på energi när lekandet är i full gång.

  3. Cissi

    Tips ang nattskräcken. De dagar då hon haft mycket aktivitet samt utsetts för mycket/nya uttryck. Väck henne då ca 2h efter att hon somnat. Bara lite snabbt. Se till att hon verkligen vaknar (utan att hon kliver upp) så går du därifrån lika snabbt sedan och låter henne få somna om.

    Det är då de hamnar för snabbt i djupsömnen som de kan få nattskräck. Det är lite olika såklart näär dem hamnar i djupsömn men vi har märkt att våra barn får nattskräck ca 2h efter att de somnat. Och främst de kvällar vars dagar varit intensiva. Eller om barnet bara tvärslocknat vid nattning.

    Väcker man barnet just innan de brukar få nattskräck så somnar de om mjukare. Och nattskräcken uteblir ?

    Detta fick vi det förklarat för oss av Habiliteringen då min äldsta grabb hade nattskräck under 4års tid. Knepet fungerade! Nu då yngsta barnet har samma problem försöker vi komma ihåg att göra likadant med henne ?

    Man vill inte riskera att väcka ett nattkrånglande barn meen oftast så hinner barnet knappt reagera innan det somnar igen eftersom lampan är släckt och man bara väcker snabbt utan att prata med barnet eller få det att sitta upp. Jag brukar halvlyfta barnet/ändra ställning. Ta av täcke. Bädda om, så vaknar hon till av det ?

    Jag har bara varit med om nattskräck 2ggr på en och samma natt. Annars bara 1ggn. Men som sagt, väckningen har effekt.

stats