Oh my, här har vi precis avnjutit en alldeles underbart god lunch. Provade ett recept från buffétidningen som damp ner i brevlådan igår och det kan varmt rekommenderas.
Här serverades såsen som har smak från curry, äpple, vitlök, tomat och chili med LCHF-pasta såklart, gjorde även lite LCHF-vitlöksbröd som vi hade till! 🙂
Tina 1 påse skalade räkor (400g). Koka 4 portioner pasta (LCHF-pasta eller vanlig väljer du själv). Ansa och strimla 1/2 purjolök. Dela, kärna ur och skär 1 rött äpple i tärningar. Fräs purjo, äpple och 1 msk curry i smör i någon minut. Blanda i 2 pressade vitlöksklyftor, 3 msk tomatpuré och 1 förpackning krossade tomater chili (400g). Låt sjuda ca. 5 minuter. Rör ner 2 dl grädde. Blanda i räkorna och låt allt bli varmt. Koka inte, för då blir räkorna sega. Smaka av med salt och peppar. Servera med pastan.
(Jag har modifierat receptet lite och ovan är mitt recept)
Nu längtar jag nästan till min matlåda jag ska avnjuta på jobbet ikväll för så gott var det!!! Prova det här nu, det är en order! 🙂