Dagens middag: Ugnsbakad lax, potatissallad och romsås. Potatissalladen gjorde jag bara på kokt potatis tärnad i bitar, kapris, tunt skivad rödlök, babyspenat och sedan en dressing gjord på balsamvinäger, olivolja, senap, salt och peppar, rör runt allt och låt stå en stund innan servering. Laxen kryddade jag bara med salt, peppar, citronsaft och lite smör och körde i ugnen tills den blev klar. Mums! 🙂
DAGENS MUMS-MIDDAG
Kommentarer
Lämna ett svar
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Åh så gott det där såg ut!
Hej! Följ mig på blogkeen och jag följer dig tillbaka. Kram 🙂
Min blogg på blogkeen http://www.blogkeen.com/visit_blog.aspx?id=730139
Mmm. så gott! Men romsåsen då?!?! Recept
Köpte faktiskt färdig den här gången, Willys egna Garant. Annars brukar jag bara blanda creme fraiche, stenbitsrom, dill och hackad rödlök! Och så några citronstänk på ☺️
Hur gör du såsen? Såg väldigt gott ut!