EMILYSLIV

3G BEROENDE

Bunkrat upp med lite rosa godsaker till det stora ettårskalaset, temat är ju självklart rosa, perfekt när man kan göra en god gärning samtidigt. 5kr för varje såld förpackning går till Bröstcancerfonden! 🙂 Tänkte göra det lite enklare för mig denna gången, så jag inte bakar ihjäl mig, även om jag självklart kommer att baka väldigt mycket själv. Men tårtan ska t.ex. duktiga B3cakees få göra, ska bli så spännande att få se resultatet sen.

Har varit 3G-lös typ hela dagen. Då märker man hur förbannat beroende man är av det där jäkla nätverket. Man blir ju nästan förståndshandikappad utan det också, kan inte kolla bussen, plocka fram ett nummer osv. Som tur var sprang vi förbi en Tele2 butik där dem trollade lite och så vips fungerade det igen. 🙂 Fick med mig lite nödvändigheter till garderoben till lill-skrutt också, visar det senare. Nu blire middag! 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Hej emily
    Undrar vart du köpte godsakerna? I vanlig affär eller på nätet?
    Skall till Sverige snart och tänkte köpa med lite sånt gott hem hit till irland! Vill så gärna stödja bröstcancer fonden då det står nära hjärtat!

stats