EMILYSLIV

12 BRA SAKER MED ATT SKILJA SIG!

Jag har fått så mycket privata mail av människor där ute som själva går igenom en skilsmässa eller har en vän eller anhörig som gör det, och ja det är skitjobbigt att skilja sig, allt praktiskt som ska lösas kan vara rent ut sagt hemskt, men man får liksom tänka positivt, det blir bättre. Ska jag vara helt ärlig så är faktiskt det här med singelliv riktigt kul, haha. Nu ska jag ”ta igen” allt som jag ”missat” de senaste 11 åren. 😉 Jag känner mig så mycket gladare, lyckligare, lättare nu. Jag ser helt nya möjligheter, jag har ingen som blockar mig från att göra det jag vill, jag är fri och jag bestämmer helt över mitt eget liv. Jag kan äntligen satsa till 100% på mig, på mitt företag som aldrig gått så bra som det gör nu, även fast jag är ensamstående och tar hand om två små barn själv på heltid, allt som behövs är bara lite go och jävlar anamma! 🙂

Med lite ironisk ton kommer här 12 bra saker med att skilja sig, haha. 😉

 1. Du har heeela stora sängen för dig själv!
 2. Helt plötsligt får du en hel garderob till att fylla med kläder. 😉
 3. Du kan bara plocka det DU tycker om när du köper lösgodis och du får dessutom ha det helt för dig själv!
 4. Fjärrkontrollen är din, du styr. Äntligen finns det chans för att kolla på ”tjej-snyft-drama-filmer” igen.
 5. Du kan bli nyförälskad – om och om igen!
 6. Du får ha din rakhyvel ifred, haha.
 7. Du bestämmer alltid middagen själv, orkar du inte laga något idag? STRUNTA I DET!
 8. Du kan komma hem 05.00 efter en utekväll utan att behöva förklara var eller med vem du har varit.
 9. Det finns ingen som flyttar på eller lånar dina saker, du vet alltid vart allt ligger.
 10. Det är okej att flirta med vem som helst, var som helst, hur mycket som helst.
 11. Du kan spendera halva nätterna till att chatta med massa snygga okända män!
 12. Det blir en julklapp mindre att handla, istället kan du köpa en extra julklapp till dig själv. 😉

10brasakermedattskiljas

STAY POSITIVE!  ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Leah

  Hur har barnen tagit separationen? Även om de är små så måste de ju märka att en av deras förälder inte finns där längre.

  1. Emily Ödmark

   De har tagit den hårt, tyvärr. Men inte så konstigt heller eftersom att vardagen helt plötsligt förändrades över i princip en natt. Det har varit det jag tycker är jobbigast, att barnen mått dåligt. Men nu äntligen börjar jag och barnen komma tillbaka till våra rutiner igen. 🙂 Junielle har dock stark separationsångest fortfarande och är rädd för att somna. Jag har kontaktat både barnpsykolog och familjerätt för råd om hur jag ska hantera barnen med deras frågor och agerande. Jag hoppas att det bara kan bli bättre härifrån i alla fall. 🙂

 2. Johanna

  Härlig lista och jag inser med ens hur lyckligt lottad jag är. Trotts att jag ofta gnäller på min makes ointresse att hjälpa till har jag i stort sett allt på din lista även om jag inte är singel 😉 förutom då flörta med andra män och bli nykär om och om igen haha

 3. Sandra

  Tack för en härlig och inspirerande blogg , kikar in här varje dag ! Vi tänkte besöka Stockholm har en flicka som är lika gammal som din noelia , har du några tips på vad man inte får missa ? Kram

   1. mer

    Hej! Ja har följt dig länge men har inte riktigt haft tid senaste tiden. Va e de ditt x gjort? Käns som om du e skit srg på han ? Va inte arg släpp det ochgå vidare. Har han gjort masssa dumt ska du inte må dåligt pga det. Hans förlust! Vart befinner han sig??

    1. Emily Ödmark

     Han har nog gjort alla fel man kan göra vid en skilsmässa där barn är inblandade. Jag lever mitt liv med barnen och han sitt någon annanstans, och ska jag vara ärlig kunde jag inte bry mig mindre om honom än vad jag gör idag, men det är mycket praktiskt som måste lösas innan tyvärr. 🙂

 4. Nathalie

  Emily, du är bäst! Jag känner dig inte, men alltid uppfattat dig som den snällaste, underbaraste och givmildaste personen någonsin. O visst fan hade jag rätt! När du skrev ut om allt blev jah ledsen och chockad, tänkte mycket på era barn och allt DU fått stått ut med, men nu är jag inte lika ledsen längre, du är ju verkligen en supermamma, den bästa mamman för dina barn!❤ DU ska njuta och bara får vara DU nu! Din tid för det är här! Jag hektar på dig genom denna tuff tid, och du är aldrig ensam. Du har många vänner bakom alla skärmar här! You Go girl! Njuuuut av livet, för det är du värd!!!❤❤❤

 5. Angelica

  Du behöver så klart inte svara om du inte vill, men träffar inte barnen deras pappa något längre?

 6. Nathalie

  Vilken härlig och bra lista =) Glad för din skull även om jag inte känner dig. Så härligt att du känner dig vid liv igen! Kram

stats