EMILYSLIV

VALBORG PÅ VÅRT VIS

Förrätt: Surdegstoast med chevré, pinjenötter, honung & balsamicoVarmrätt: Kalv-ytterfilé med pommes & bearnaise
Efterrätt: Daimcheesecake med kolasås & färska jordgubbar

Vi var iväg och kollade in en tidig brasa en snabbis men resten av kvällen spenderade vi hemma i soffan framför tv:n med en rejäl trerättersmiddag. Bröt nog valborgstrenden också genom att inte inta en endaste droppe alkohol. Helt perfekt myskväll och jag tror hela familjen däckade vid tio, så skönt! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Melinda

    Funderar på att göra den cheesecaken någon dag men funderar på om man kan frysa den igen när man hällt på kolasåsen? Hur gör du?

stats