Header Image

EMILYSLIV

Emily heter jag och är toppbloggare här på Vimedbarn. Här skriver jag om allt som hör mammalivet till. En förkärlek till barnsaker, inredning och kläder. Lever med mina döttrar Noelia 3,5 år och Junielle 2 år, vi bor utanför Stockholm. Älskar DIY, pyssel, bakning och matlagning så det är ett axplock av vad ni kan hitta här hos mig!

VALBORG PÅ VÅRT VIS

Publicerad,

Förrätt: Surdegstoast med chevré, pinjenötter, honung & balsamicoVarmrätt: Kalv-ytterfilé med pommes & bearnaise
Efterrätt: Daimcheesecake med kolasås & färska jordgubbar

Vi var iväg och kollade in en tidig brasa en snabbis men resten av kvällen spenderade vi hemma i soffan framför tv:n med en rejäl trerättersmiddag. Bröt nog valborgstrenden också genom att inte inta en endaste droppe alkohol. Helt perfekt myskväll och jag tror hela familjen däckade vid tio, så skönt! 🙂

5 Kommentarer

  1. Hej! Daimcheesecaken ser gudomlig ut 🙂 vad är det för recept?

  2. Sandra Rogers

    Det låter helt underbart gott!

  3. Funderar på att göra den cheesecaken någon dag men funderar på om man kan frysa den igen när man hällt på kolasåsen? Hur gör du?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *