Förrätt: Surdegstoast med chevré, pinjenötter, honung & balsamicoVarmrätt: Kalv-ytterfilé med pommes & bearnaise
Efterrätt: Daimcheesecake med kolasås & färska jordgubbar
Vi var iväg och kollade in en tidig brasa en snabbis men resten av kvällen spenderade vi hemma i soffan framför tv:n med en rejäl trerättersmiddag. Bröt nog valborgstrenden också genom att inte inta en endaste droppe alkohol. Helt perfekt myskväll och jag tror hela familjen däckade vid tio, så skönt! 🙂
Funderar på att göra den cheesecaken någon dag men funderar på om man kan frysa den igen när man hällt på kolasåsen? Hur gör du?
Absolut det kan du, brukar jag göra. 🙂
Det låter helt underbart gott!
Hej! Daimcheesecaken ser gudomlig ut 🙂 vad är det för recept?
Den är heeelt gudomlig! Du bara måste göra den! 🙂
receptet: http://jennysmatblogg.damernasvarld.se/2014/02/04/daimcheesecake-med-toffeesas/
Med vänlig hälsning, Emily