Header Image

EMILYSLIV

Emily heter jag och är toppbloggare här på Vimedbarn. Här skriver jag om allt som hör mammalivet till. En förkärlek till barnsaker, inredning och kläder. Lever med mina döttrar Noelia 3,5 år och Junielle 2 år, vi bor utanför Stockholm. Älskar DIY, pyssel, bakning och matlagning så det är ett axplock av vad ni kan hitta här hos mig!

UGNSBAKAD TORSK MED CITRON-CRUNCH

Publicerad,

Lagade en såååå god torsk-rätt till middag idag så måste bara dela med mig av receptet! 🙂

Ugnsbakad torsk i pepparrotssås med citron/persilje-crunch

Du behöver:
4 st torskryggs-fileér
1 paket philadelphiaost
1 dl Creme fraiché
2 dl Grädde
3 msk finriven pepparrot
1/2 citron
1 tsk salt
2 msk ströbröd
1 msk persilja

Jag blandade ihop crème fraîche, grädde, philadelphia, pepparrot och saften av citronen i en bunke. Häll det i en ugnssäker form, lägg på fisken. Blanda ströbröd, rivet citronskal, salt och persilja och strö över fisken. Gratinera i 175 grader till fisken nått en innertemperatur på 56 grader. Sååå enkelt, sååå gott! 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *