EMILYSLIV

Nyårsmiddagen (3-rätters)

Nu ska jag avslöja vad vi åt till middag denna Nyårsafton, är faktiskt riktigt stolt över mig själv då jag lagat ALLT från grunden, inget halvfabrikat här inte.

FÖRRÄTT: Ugnsgratinerad hummer med räk/skagentoast

VARMRÄTT: Helstekt Oxfilé, Klyftpotatis, Bearnaisesås & Rödvinssås

Bearnaisen och rödvinssåsen har jag gjort själv från grunden. Faktiskt första gången jag gjorde egen bearnaise så det var spännande, och den blev otroligt god! Det var dessutom inte alls så svårt som jag trodde.

EFTERRÄTT: Vitchokladmousse med mango/passionssås

Jag vet att recept på Bearnaisesåsen och efterrätten har önskats så det kommer inom kort, är det något annat ni vill veta så är det bara att hojta till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gunnel Svensson

    Hej Emily,
    Vad kul att du är så händig och gör så fint för dig och E! Du är toppen! Kram från Gunnel

stats