Det efterfrågades recept på mina lövbiffsroulader som jag gjorde till middag häromdagen. Som vanligt improviserar jag oftast och tar av det som finns hemma. 😉
Jag tog lövbiff och smetade på ett lager av en cream cheese smaksatt med örter på hela ena sidan, rullade ihop och tröck i en tandpetare, brynte dem runtom i smör i stekpanna.
Sen la jag dem i en ugnsform. Kokade ihop en sås på samma cream cheese, grädde, köttbuljong, salt och peppar och hällde över rouladerna, sen in i ugnen i typ 20-30 min på 200 grader. 🙂 Superenkelt!Eftersom vi drar ner på kolhydraterna nu så gjorde jag en sallad och ”kålrotspommes” till, så gott! Man skär kålrot i stavar, kokar dem i saltat vatten i ca 10 min. Låter rinna av! Sen lägger jag dem på en plåt, på med lite olja, några klickar smör och salt. In i ugnen på 225 grader i ca 30 min. Enkelt och gott! 🙂
Äntligen fredag igen och båda barnen är hemma idag då det är planeringsdag på föris! Får se vad vi hittar på för skoj! 🙂
ikväll när sambon o jag gick runt i affären och inte visste vad vi skulle äta för mys-fredagsmat så kom jag och tänka på dig och lövbiff men visste inte riktigt vad de va, men googla upp dig då och hitta detta recept(de jag hade i bakhuvud att jag hade läst) och så gjorde jag detta ikväll & halleluja va gott de va!!! Fast vi hade gratäng till och de va jättegott!
Åh detta recept hade jag nästan glömt! Måste jag också göra någon dag snart, så gott! 😀
Gott! Ett tips som vi gör ibland är att använda spaghetti istället för tandpetare, när man sen sen tillagar rouladerna så mjuknar spaghettin 🙂
Ja det var ju smart! Om man inte utesluter kolhydrater som vi gör just nu dock! 😀
Jag tror du menar roulader inte remoulader 🙂
Hahahaha! JA såklart, tyckte det kändes så fel när jag skrev! Tack 😀