Här kommer receptet från efterrätten igår, supergod!
4-6 portioner
- 2 dl Vispgrädde
- 2 dl coconut creme
- 50 g mörk choklad
- 1 tsk vaniljpulver
Vispa grädden (allt utom 1 tsk) tillsammans med vaniljpulvret. Häll av vätskan från coconut creme och lägg i krämen i grädden. Vispa upp igen och ställ i kylen. Hit kan man förbereda långt innan.
Smält choklad i vattenbad och låt svalna en aning. Rör i 1 tsk grädde. Ta ut moussen och ringla i chokladen. Vänd försiktigt så det blir ränder i moussen.
Häll upp och toppa med färska jordgubbar och rostad kokos (rosta kokosen i en torr panna tills den blir gyllene, se upp och ha koll för det går fort på slutet!).
Jättegott och moussen tyckte jag påminde mycket om sådan där glass med krossad choklad i till smaken. Prova detta nu! 🙂