Ni vet när maten blir sådär helt perfekt? Så var det här idag! Perfekt krispiga pommes, perfekt mediumstekt flankstek, förbannat goda hemgjorda vitlöksbröd och sambons bästa rödvinssås. My favourite!
Emily heter jag och är toppbloggare här på Vimedbarn. Här skriver jag om allt som hör mammalivet till. En förkärlek till barnsaker, inredning och kläder. Lever med mina döttrar Noelia 3,5 år och Junielle 2 år, vi bor utanför Stockholm. Älskar DIY, pyssel, bakning och matlagning så det är ett axplock av vad ni kan hitta här hos mig!
Åh kan du inte skriva recept på vitlöksbröden, misslyckas alltid me mina men dina ser ju ur goda ut :)!
jag brukar bara göra ett vitlökssmör på smör, vitlök och persilja och sen bre det över t.ex. en baguette och sen grädda i ugnen till önskad färg
Lite rolig fråga men vad är det för pommes du köper? Vilket märke? Tack för svar
Vi köper oftast Lidls steakhouse-fries