Emily Ödmark

EMILYSLIV

EXTRA OMSORG I KYLAN!

Inlägget är i samarbete med Bepanthen och Bayer Consumer HealthDSC_0339Jisses vilken skiftande väderlek vi bjuds på nu, det kan vara snö och riktigt kallt ena dagen för att vara strålande sol och plusgrader andra dagen. Man vet liksom inte riktigt om våren verkligen är på väg eller om vintern ska hänga kvar ett tag till. 😉

För några veckor sedan var jag iväg på ett spännande event med Bepanthen där vi fick lära oss en massa kul. Den berömda “stjärtsalvan” kan ju användas till så mycket mer som man inte ens tänkt på. Jag vet inte hur många olika krämer vi provat för barnens ansikten i vintertider. Speciellt Junielle blir väldigt röd och narig om kinderna när det är kallt. Inte visste väl jag att vi hade den bästa salvan här hemma hela tiden, dessutom är den ju bra mycket billigare än många andra salvor.

Bepanthen hjälper inte bara till att motverka torra hudfläckar utan lägger sig även som ett skyddande lager på huden. Så när det är riktigt kallt ute smörjer jag numera in Noelias kinder varje kväll och låter bli att tvätta hennes ansikte på morgonen innan förskolan. Och som när vi var iväg till Åre och spenderade många timmar ute i snön gjorde jag samma sak på båda barnen på kvällen och det fungerar ju riktigt bra!!!
DSC_0356Ett litet tips då jag vet att många haft samma problem med nariga småbarnskinder! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats