Nu ska jag avslöja vad vi åt till middag denna Nyårsafton, är faktiskt riktigt stolt över mig själv då jag lagat ALLT från grunden, inget halvfabrikat här inte.
FÖRRÄTT: Ugnsgratinerad hummer med räk/skagentoast
VARMRÄTT: Helstekt Oxfilé, Klyftpotatis, Bearnaisesås & Rödvinssås
Bearnaisen och rödvinssåsen har jag gjort själv från grunden. Faktiskt första gången jag gjorde egen bearnaise så det var spännande, och den blev otroligt god! Det var dessutom inte alls så svårt som jag trodde.
EFTERRÄTT: Vitchokladmousse med mango/passionssås
Jag vet att recept på Bearnaisesåsen och efterrätten har önskats så det kommer inom kort, är det något annat ni vill veta så är det bara att hojta till!
Hej Emily,
Vad kul att du är så händig och gör så fint för dig och E! Du är toppen! Kram från Gunnel
Duktig du är min fina dotter!