Ja, det har vi precis avnjutit, den godaste burgaren vi någonsin ätit. Satan i gatan vad god och saftig den blev, med allt gjort från grunden känns det ännu bättre! 😀
Bröden bakade jag här i eftermiddag, efter samma recept som populära hamburgerhaket ´Flippin Burgers´använder. Ett riktigt gott, lättbakat och luftigt hamburgerbröd. Jag har tidigare misslyckats med mina försök att göra hamburgerbröd men det här receptet rekommenderar jag verkligen, ni hittar det HÄR! Massa bröd blev det, så nu är frysen full! 😀
Idag gjorde vi barbeque-burgare. De blir så saftiga och goda. Blanda ihop nötfärs, barbequesås (vi brukar använda sweet baby rays) och svartpeppar. Forma till burgare och stek på hög värme till de fått fin yta, lägg upp på fat, lägg på valfri ost och kör in i ugnen till osten smält.
Provade även på att pickla min egen lök, det är ju såå enkelt och sååå gott! Så HÄR gör du det. Det är även mycket gott med picklad rödlök men nu hade jag bara gul lök hemma. 🙂Sambon var inte så lite nöjd med dagens middag. Han ÄLSKAR hamburgare, alltså jag menar verkligen älskar. Han skulle kunna äta det varje dag, sju dagar i veckan. Jag hejdar honom dock! hahaha. 😀 Han sa dessutom att det här var den godaste burgaren han någonsin ätit, och då mina vänner, är det riktigt bra betyg!Tadaaa, världens godaste burgare. Servera med tomat, sallad, picklad lök, bearnaise och barbequesås. Sen riktigt bra pommes som tillbehör! Sen har du en riktigt lyckad måltid att servera! 😀
Hej! Dina hamburgare ser alltid så goda ut! Använde du samma recept när du gjorde mini hamburgerbrödet?
Ja precis men halverade storleken 🙂
Okej 🙂 Tack! Ska pröva baka dom idag 🙂
Hej. En liten fråga om brödet. 🙂
Ska man värma mjölken eller ska man blanda den kall med jästen?
Kall, eller låt den stå framme en stund och bli lite rumstempad 🙂
Mumsigt! Mamma väntar på en inbjudan 😉