EMILYSLIV

Vår tisdag

DSC02210_SnapseedDSC02218_SnapseedDSC02208_SnapseedDSC02223_Snapseed

Idag startade vi dagen med en promenad, Noelia sov sedan kvar i vagnen i flera timmar så jag hann städa Ns garderober, dammsuga och svabba hela lägenheten, man tackar! 🙂 Sen mötte vi upp E på jobbet när han slutade och handlade. När vi kom hem la jag N på köksbordet och tänkte klä av henne ytterkläderna, det var tydligen ett väldigt roligt ställe att ligga på (se bilder), så där fick vi sitta och sjunga och jollra och titta på lampan medan pappa fick slänga ihop maten, hamburgare med ost & bacon LCHF style. 🙂 Nu ska jag snart ta en lång dusch och måla naglarna medan N myser med pappsen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paulina

    Måste bara fråga vilken storlek hon har i ”teddyoverallen”? Och även om du har något tips på hur mycket kläder man behöver köpa i stl 50, har nämligen köpt det mesta i 56… Väntar mitt första barn nu i början av mars:) tack för en mysig blogg! Gillar även din stil hemma!

    1. emilysliv

      Teddyoverallen har vi i storlek 56, nu har den äntligen börjat sitta bra! 😛 jag skulle köpt 50 om jag var du, vi har använt storlek 50 fram tills nu när hon är 6-7veckor och då är hon ingen liten bebis heller! 🙂

stats