EMILYSLIV

ETT UPPDRAG FRÅN NISSE!

Som jag ju berättat tidigare så bor det en liten tomtenisse hemma hos oss. Vår Nisse är ”osynlig” (vet att många har Nisse-dockor också) och han är bara vaken på nätterna när alla andra sover. Han brukar oftast lämna ett brev till barnen med ett uppdrag eller så har han busat hemma i huset på nätterna… Man vet aldrig vad han kan hitta på den där Nisse! 😉  Idag väntar i alla fall detta på barnen när dem kommer hem efter skolan från pappa-veckan. Ett uppdrag från Nisse! Ett varsitt glas med socker och en förpackning med ”magiska bönor” som de ska få plantera i glaset.  Jag har designat våra Nisse-brev i Photoshop och skriver ut. Skulle jag skriva handskrivna Nisse-brev skulle barnen nog bli misstänksamma, haha. 😉 Den söta ren-förpackningen med de ”magiska bönorna” hittade jag i en butik som heter Normal. Tyckte de passade perfekt för ändamålet! 😉 Glasen gjorde jag till barnen förra julen, ritade helt enkelt med pennor som funkar att rita på glas med direkt på glaset. 🙂  Så här kommer det se ut i glaset imorgon när barnen vaknar. Gissar att dem kommer att bli väääldigt chockade! Det har växt rosor i glaset under natten och inte vilka rosor som helst, utan rosor i CHOKLAD! 😉 (Chokladrosorna hittade jag på Hemmakväll).
Har en hel del andra Nisse-uppdrag och bus inplanerade i veckan. Något ni vill se mer av? Isåfall kanske jag försöker få till ett inlägg med mer Nisse-tips senare i veckan! 🙂

Klicka gärna på ♥ nedan om ni gillar inlägget! KRAM

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Mina barn har också fått detta uppdrag av vår Nisse, de tyckte det var så roligt och konstigt! Men bäst än sålänge var när Nisse färgat mjölken rosa med karamellfärg ?

stats