EMILYSLIV

ATT TA DAGEN SOM DEN KOMMER!

Annons för Cervera, inlägget innehåller adlinks.DSC_0165Den här sommaren kommer bli så himla bra, jag har det verkligen på känn. Om inte så börjar den väldigt bra i alla fall, det här vädret och all D-vitamin som kroppen fått de senaste dagarna gör verkligen susen. Flera lediga dagar framför oss jag och barnen tillsammans, så mysigt. Vi badar, solar, grillar, äter glass och bara har det härligt. 🙂
DSC_0170Kompletterade min Gloria med en liten vas från Cervera, perfekt om man har enstaka blommor över från en större bukett, och lite mer somrigt. Tänder typ aldrig ljus inne på sommaren i alla fall. 🙂DSC_0172En liten korall har också fått flytta in. 🙂DSC_0168Planerna för dagen? Absolut ingenting, tänker ligga i solstolen och bättra på brännan och se på när barnen plaskar i poolen, på sin höjd grilla lite korv. 😉 haha. Precis som lediga dagar ska vara, ta dagen som den kommer!

Hoppas du får en härlig dag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Har du några tips på fina sandaler/ tygskor till tjej som funkar både privat och förskola? Har letat ihjäl mig men hittar inga och då du brukar tipsa om kläder och skor ibland så frågar jag dig:)
    Tack för en bra blogg!

stats