Hela dagen har spenderats på jobbet och idag var en sådan där bra dag när jag och E slutade nästan samtidigt (händer inte allt för ofta) så att det var perfekt för honom att plocka upp mig när jag slutade och for vidare till affären för att fylla på kylskåpet.
Rättikagratäng med rostbiff, sallad och goooda Texas-såser.
Sen lagade vi en fantastiskt god middag tillsammans som nu har intagits med tända ljus i hela lägenheten, det är så kallt här hemma just nu så massvis med ljus behövs. 🙂
Svängde ihop en rättikagratäng och den blev bara sååå god och krämig. Kokade tunt skivad rättika i ca. 20 min. Sedan varvade jag rättikan, gul lök och riven ost i en gratängform. Blandade ihop en burk ”crème fraîche; fetaost & soltorkade tomater”, en ask ”philadelphia vitlök & örter”, grädde, salt och peppar och hällde över. Toppade med riven ost och gratinerade i ugnen ca. 1 timme på 225 grader. Sen är det bara att njuta!