EMILYSLIV

RADHUSRENOVERING – KÖKET

DSC_0176Har ju knappt uppdaterat er någonting kring renoveringen av radhuset så det var väl hög tid nu. 😉 Vi är i full färd med köket just nu och det går i rasande fart, igår satte vi upp innertak och golv. Idag har vi byggt köksstommar hela dagen och just i detta nu håller dem på att sätta upp dem på väggen. Vi jobbar långa dagar här! 😉DSC_0867 DSC_0181Det blir rätt stor skillnad och vi har ändrat om i planlösningen. Istället för att ha matplatsen framför fönstret som tidigare så kommer vi ha köksbänk där istället.DSC_0871 DSC_0185DSC_0864 DSC_0194Sen har vi rivit hela väggen till vardagsrummet och kortat ner köket så även matplats får plats där. 🙂DSC_0902DSC_0203Hej då alla fula valv och klinkersgolv. Äntligen börjar allt slit ge lite resultat! 😀 Men, det är mycket kvar innan vi är klara, haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linn

    Hej!
    Känner mig som värsta stalkern med alla frågor om huset, men det är så kul när man har samma utgångsläge. Det är precis sådär som jag ville ha planlösningen hos oss också men vi hade det relativt nyrenoverat på nedervåningen hos oss så vi gjorde om på övervåningen istället. Men hur gjorde ni med den bärande väggen? Galet bra blir det iaf!!!
    Mvh linn

    1. Emily Ödmark

      Halloj! 😀

      Jo den väggen har varit ett litet projekt, haha. Vi har växlat av hela väggen med en stor limträbalk, det är de som är den lilla nedbyggnaden i taket mellan kök och vardagsrum, där går även avloppsrören. Vi passade på att stambyta hela nedervåningen när vi ändå hade allt öppet! Sedan har vi flyttat varmvattenberedaren från köket och den står nu under trappen istället som vi tänker bygga in! 🙂

stats