.. och här kommer receptet på muffins nummer 2. Chooooklad! 🙂
Ca 12 stycken mellanstora muffins á 1 kh
2,5 dl mandelmjöl
0,5 dl kokosmjöl (eller 3 dl mandelmjöl)
1 msk fiberhusk
Sockerersättningsströ motsvarande 75 gram socker (jag tar 0,5 dl sukrin+)
125 gr smält smör
100 gr färskost som philadelphiaost
1 dl vispgrädde
2 tsk bakpulver
4 ägg
4 msk kakao
Några småbitar mörk choklad
Sätt ugnen på 175 g
Vispa sockerersättning och ägg poröst, smält smöret.
Vispa ner smör, grädde och philadelphiaost.
Blanda de torra ingredienserna och rör ner.
Portionera upp i muffinsformar, stick ner några chokladbitar i varje muffins och grädda i ca 25-30 minuter!
Recept lånat från; 56kilo