EMILYSLIV

BÄSTA KÄNSLAN ♥

Känslan av att veta att dem ligger där inne i sitt sovrum och sussar – bästa känslan! ♥
Fortfarande så nöjd med att jag fixade gemensamt sovrum till barnen, det är så mysigt här inne. Underlättar nattning en hel del också eftersom jag är ensam och barnen trivs så bra med att sova med varandra! 🙂 Har inhandlat och pysslat ihop en del julpynt som ska få bo här inne. Kliar ordentligt i fingrarna, vill börja julpynta nuuuuu. Men tänkte nog kanske kanske börja lite smått nästa vecka, det är ju trots allt nu tiden inför jul som man njuter av allt! Dagen efter julafton är liksom julen över för mig och då vill jag bara packa ner allt bums igen! haha. 🙂 Älskar allt med tiden inför jul, baka, pyssla, fixa julklappar och massa mys. Så då kan man ju passa på att få njuta av allt lite extra länge! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida Halvardsson

  Hejsan!

  Jag heter Frida och kommer från företaget Rabble.
  Jag skulle vilja diskutera med dig angående ett potentiellt samarbete.
  Jag försöker hitta din mailadress men hittar inte den, så maila mig gärna på frida@rabble.se så kan vi diskutera närmre!

  Med vänlig hälsning,
  Frida på Rabble 🙂

 2. Tessie

  Jättemysigt sovrum du gjort åt tjejerna! Jag har också gjort ett gemensamt sovrum för mina döttrar, men än är lillasyster för liten för att sova därinne med sin storasyster (hon är bara 11 veckor). Tänker också att de kommer ha supermysigt med att dela rum när det är dags för det lite senare 🙂

stats